De twee woorden die mijn ervaring van het leven het beste omschrijven zijn verwondering en verbinding.

Elke dag ben ik vol verwondering, over de manier waarop mensen, jong en oud, in het leven kunnen staan, hoe zij over zichzelf en anderen denken en hoe ze zich staande houden in een snel veranderende wereld. Dat levert soms absurde situaties op, maar het zorgt er ook voor dat we weer terug gaan naar de basis. Enerzijds is iedereen voor zichzelf bezig en kan het niet gek genoeg, anderszijds willen we weer terug naar klein en overzichtelijk.

Elke dag herken ik verbindingen, tussen gebeurtenissen toen en nu, tussen verhalen van vroeger en verhalen van nu, tussen teksten in verschillende vormen, maar met eenzelfde boodschap.

In mijn blogs wil ik deze verwondering en deze verbinding delen met jou.